Älä katso vieraisiin peileihin.

En tykkää matkustamisesta, viihdyn kotioloissa. Maksimimatka kestää neljä päivää, kolmantena olen yleensä valmis palaamaan kotiin. Siinä ajassa ei pitkälle pötkitä!

Olin nyt kuitenkin rohkeasti matkalla ja hyvin meni. Reissu täytti vaativat kriteerini eli matkakohteessa ei saa olla liikaa muita eikä hälinää. Off season is the best season!

Matkalla oivalsin jälleen jotakin uutta : Itseään kannattaa katsoa vain tutuista peileistä. Vieraasta peilistä näyttää ihan erilaiselta = huonommalta. Hotellihuoneen kylppärissä oli aivan liian hyvin valaistu lähipeili. Aamuisin katselin ihohuokosiani, jotka suorastaan huusivat että olin joulukautena hörppinyt viiniä ja nauttinut suklaata ja juustoja. Hiuksetkin näyttivät ihan oudoilta. Heti kun pääsin takaisin kotiin ja omaan huonomminvalaistuun vessaan oloni eli ulkonäköni koheni huomattavasti.

Samasta syystä kauppojen pukuhuoneessa kannattaa ottaa silmälasit pois. Siellä putkivalojen loisteessa ei mikään epäkohta jää huomioimatta. Miten ihmeessä ihmiset voivat tulla onnelliseksi ostamalla? Eivät ainakaan vaatteita sovittamalla.

 

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s