Suola sulattaa – myös patit

Olen onnistunut tuhoamaan kaksi kiusallista rasvapattia. Salaisena aseenani on kristallisuolasaippua. Se on sellainen kova, vaaleanpunainen, saippuapalan muotoinen kimpale suolaa. Omani ostin Ruohonjuuresta, mutta taisin nähdä niitä myytävän jo Prismassakin. Ei maksa kuin muutaman euron.

Ensimmäisen patin katoamisen yhteydessä en vielä uskaltanut olla varma, että katominen johtui nimenomaan tästä suolasaippuasta. Patti sijaitsi korvan lähellä, siinä missä leukaluu loppuu.

Olin jo varannut ajan terveyskeskuslääkäriltä patin poistoon, kun aloin sitä itse hoitaa suolasaippualla. Aina kun olin suihkussa, hinkkasin suolasaippuaa pattiin ja niin siinä vain kävi että se katosi, pim! Kohdassa tuntuu enää pienenpieni nuppineulanpään kokoinen jälki siitä että siinä jotakin joskus on ollut.

Seuraava patti ilmestyi kiusalliseen kohtaan ylös reiden sisäpintaan. Aloitin jälleen suolasaippuahoidon. Hinkkasin saippuaa pattiin aina kun olin suihkussa. Ei mennyt viikkoa ja pim! Patti oli pois.

Nyt olen päättänyt aloittaa keskivartalon rasvakertymien hinkkaamisen suolasaippualla. Jos kerta rasva katoaa patin muodosta niin miksi ei myös jenkkakahvasta. Eihän se rasva itse tiedä, missä on.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s