Kuin verta joisi

Nyt löytyi ikuisen nuoruuden salaisuus. Granaattiomenamehu. S-marketista saa, löytyy mehuhyllystä, sieltä missä on lasipulloissa olevat mehut. Valmistettu Azerbaidzanissa, (miten se kirjoitetaan) tuorepuristusmenetelmällä kuorineen päivineen. Kuoressa on eniten hyvää tekeviä ainesosia. Ei mitään lisättyä, ei säilöntäaineita, ei sokeria. Kuin verta joisi, mutta oudolla tavalla hyvää, tykkään!

Granaattiomena on kautta aikojen yhdistetty kauneuteen, hedelmällisyyteen (viis siitä) ja ikuiseen nuoruuteen. Kreikkalaisessa mytologiassa se on ollut kuolemattomuuden symboli ja elämän eliksiiri. Muinaisessa Kreikassa se oli ainoa käytetty lääke ja egyptiläiset hautasivat vainajat granaattiomenan kanssa, koska granaattiomenaa pidettiin lupauksena ikuisesta elämästä.

Nykytutkimuksen mukaan hedelmän sisältämät vitamiinit ja antioksidantit suojaavat soluja ja vaikuttavat hidastavasti vanhenemiseen. Kivennäis- ja hivenaineet auttavat nesteenpoistossa, vahvistavat luustoa, sydäntä ja hermoja. Granaattiomena sisältää myös runsaasti polyfenolisia yhdisteitä, mitä ne sitten ovatkaan.

Nämä perustelut riittävät minulle. Mikäli tököttiä kaupasta jatkossakin löytyy, juon sitä koko loppuelämäni joka päivä.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s