Uncategorized

iPad-olkapää

Saamari kun sattuu. Olkapää paskana. Viikko sitten siihen pistettiin kortisonia. Se ja Burana 600 kolmesti päivässä on tehnyt elämästä kivutonta, mutta heti kun lopetin Buranat, kipu palasi.

Mitään diagnoosia ei ole.  Mutta kipu on ilman lääkitystä lähes sietämätöntä, amputaatio olisi mieluinen ratkaisu. Kipu vaivaa erityisesti levossa. Mitään liikeratakipua ei ole. Tuska hellittää mitä enemmän rehkin ja kättä heilutan. Mutta ei voi ihminen koko ajan kättä viuhtoa.  Tietenkin jos olisin huutokauppakeisari tai liikenteenohjaaja, se sopisi.

Toinen olkapää on ihan toisen tuntuinen, pehmoinen ja pyöreä. Kipeässä olkapäässä luut tuntuvat, ei ole pehmeä ja pyöreä. Voisiko siitä olla kulunut pois joku täyteaine, rusto tai sellainen?

Miestä pisti ampiainen. Tai oikeastaan kolme. Yksi huuleen, yksi korvaan ja kolmas käteen. Näytti siltä kuin olisi käväissyt botox-hoidoissa. Auttaisiko ampiaisen pisto olkapäähän? Kyllä se uusi kipu voisi viedä tämän vanhan pois. Ja ainakin olkapäästä tulisi taasen pyöreä ja pehmeä. Tosin punainen. Pitää vähän miettiä.

Reality-tv ei ole terveellistä. Katsoin Ruutu+ kanavalta Ruotsin Paratiisihotellia 31 jaksoa. Aivot saastuivat ja taisi olkapää väsähtää iPadin pystyssä pitämiseen. Luonto yrittää kertoa jotain. Lopeta reality, reality is somewhere out there.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s