Itse aiheutettu kiire

Koskaan en ole myöhästynyt mistään. Aina olen ollut ajoissa, yleensä etuajassa. Nyt se tapahtui.

Auton jarrut ovat alkaneet kirskua, piti viedä huoltoon Konalaan. Huoltomies kysyi, ”ainako kirskuu?” ”Ei aina”, vastasin.”Mutta aina silloin kun lähden töistä. Eikö auto tykkää käydä töissä?”  Mies arveli, että tuskin se siitä johtuu.

Näppäränä ja urheilullisena tyttönä ajattelin, että kävelen Konalasta takaisin keskustaan. Taskussa oli eväänä ruisleipäpala. Piti ehtimän Suomenlinnan lauttaan, joka lähtee 10.20. Läksin Konalasta klo 9. Kymmeneltä olin Meilahdessa,  ja tajusin että nyt on hypättävä ratikkaan. Stockan kohdalla hyppäsin ratikasta ja juoksin Espan läpi. Vitsi, mulla on hyvä kunto!

Oli se  varmaan näky,  piti pitää tisseistä kiinni. On vielä se allergiatestistä johtuva rintaliivittömyyskausi. Havis Amandalla oli punaiset valot. Ei olisi pitänyt pysähtyä. Pysähdyin ja myöhästyin. Lautta lähti nenän edestä. Seuraava lähtisi tunnin päästä.

Oli tunti aikaa syödä ruisleipää. Siihen meni 30 sekuntia.

Kännykän aktiivisuusmittari näyttää että tuli otettua rapiat 10000 askelta, kävelty ja juostu matka 8,2 km. Ei paha. Siihen olisi voinut päälle vielä uida Suomenlinnaan. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s