Sähkömummomopo

Olen valtavasti innostunut sähköskoottereista ja potkulaudoista ja sen sellaisista. Mielestäni sähköllä toimivat vempeleet ovat tulevaisuuden kulkuvälineitä varsinkin kaupungeissa lyhyillä välimatkoilla.

Mutta tarjonta ei ole vielä mallillaan. Tällä hetkellä on myytävänä sähkökäyttöisiä potkulautoja, joihin saa myös istuimen, jos ei jaksa seistä. Tai sitten on sähkökäyttöisiä skoottereita ja mopoja; ja kolmantena ryhmänä erilaiset ”geriatriamopot”, jotka on tarkoitettu vanhuksille ja liikuntarajoitteisille. Mutta entä minä? Keski-ikäinen nainen, millä minä ajan?

Ajattelin ensin että hankin sen potkulaudan. Voisimme käyttää sitä yhdessä pojan kanssa. No, ei se käy. Pojan mielestä on noloa, hänen mielestä potkulaudat ovat nuorison kulkuvälineitä, eivätkä kuulu äideille. Oikeassa on. Tosin suurin syy välineen sopimattomuuteen on kyllä se, että potkulaudalla on äärimmäisen hankala kuljettaa mitään muuta kuin itseään. Ja minä haluan sellaisen kulkuvälineen, mihin mahtuvat ostokset ym. tavarat.

Sähkökäyttöinen retroskootteri voisi olla tyylillisesti oikea, mutta se ei mielestäni kylliksi mahdollista tätä shoppailuaspektia. Ja geriatriamopo ei nyt tietenkään käy. Vielä.

Tässä on nyt aukko. Voisiko joku suunnitella naisellisen sähkökäyttöisen kulkupelin,jossa on riittävät tavarasäilytystilat ja jolla keski-ikäinen nainen kehtaa ajella? Ostaisin.

Ja pieni vinkki suunnittelijoille, suunnitelkaa se vekotin ihan puhtaalta pöydältä, ei niin että otetaan suunnittelun pohjaksi joku jo olemassa oleva kulkupeli ja tehdään siitä sähköinen versio, keksikää kokonaan uusi peli, uudennäköinen, isot ostoskorit, mielellään Louis Vuitton kuvioinnilla tai Burberry-ruudukko. Ja helppo lukitus-& varkaudenestolaitteisto, että pelin uskaltaa jättää Stockan Herkun eteen parkkiin, eikä se siitä häviä. Yksi kätevä vinkki tähän on se että laitteen voi identifioida omakseen. Varkaiden on vaikea myydä tuotetta eteenpäin, jos siinä lukee isolla MRSMIDDLEAGE. Tätä kikkaa olen käyttänyt omassa Jopossani. Olen sen runkoon raaputtanut että M.Rönkkö. Ei ole enää varkaille kelvannut. Varastettavissa on nimeämättömiäkin, joita ei tarvitse uudelleenmaalata myyntiä varten.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s