Paha päivä

Tämä on vuoden pahin päivä.

Muutamme mökiltä kaupunkiin. Olemme olleet täällä kesäkuun alusta asti.  Yli kaksi kuukautta. Tänä aikana olen nähnyt yhden kerran liikennevalot. Sen sijaan olen nähnyt noin kymmenen hirveä.

Kaupungissa kodin edestä ajaa HopOnHopOff -turistibussi. En tykkää. Kun lähden aamuvarhaisella lenkille, näen roskatut rannat ja puistot. En tykkää. Täällä näen kanttarellit,  hiirenvirnaa ja kurjenkelloja. Yöllä kuun, päivällä pilvet.

Minä olen maalaistyttö. Voin hyvin, kun saan olla ulkona ja luonnossa. En pidä ihmispaljoudesta. Pidän siitä että parkkipaikka löytyy aina oven edestä ja missään ei ole ketään kovin paljon. Sellaista on täällä. Tilaa.

Onneksi on huono sää. Taivaalla on tummat pilvet. Välillä ropsahtaa sade. Tuulee. Näyttää syksyltä. Luonto avittaa lähtöämme, tekee sen helpommaksi.

Joka vuosi tämä on vaikeampaa, kuinka vaikeaksi voi tulla? Kunpa joskus tulisi se päivä, että ei tarvitsisi lähteä, voisi jäädä.

Kissa mouruaa öisin kaupungissa. Haluaisi ulos seikkailemaan niin kuin kesällä mökillä. Minä mouruan nyt ja tässä, ymmärrän kissaparkaa.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s