Ulkonäköpaineita

Voi että on röntsä olo!

 

Sormenpäät ovat mustuneet mustikoiden poimimisesta. Millä ihmeellä sen saa pois ennen lauantain kesäjuhlia?
Jalka ja kynsi ovat tohjoina pienestä haverista, josta mainitsin edellisessä kirjoituksessa.

 

Hiuksia olen leikellyt loppukesästä itse, kun en kestä töyhtöä, joka nousee otsalle pyörteen takia. Ainoa keino pitää se aisoissa on vetää matalaksi, eikä jälki välttämättä ole omankädenoikeudella kaunista.

 

Silmälasit ovat hajoamassa. Lasi meinaa irrota.

 
Voi kun voisi viedä itsensä huoltoon, niin kuin auton, ja tupsahtaa huollosta ulos uudistuneena, hoikistuneena, sormet valkoisena, ei mustikanmustina, kasvot kuulaina ja eteerisinä. Minusta ei tule kuulasta ja eteeristä millään. Olen paahteinen ja tuulen tuivertama. Vääryys.

 
Jotakin asialle tehdäkseni päätin uusia vaatevarantojani. Jospa kivat, muodinmukaiset vaatteet veisivät huomion yleisolemuksen röntsyydestä. Onhan se mahtavaa, että kaiken maailman merkkivaatteet ovat yhtä lähellä minua, missä olenkin, jos vain on tietokone ja nettiyhteys ja osoite, mihin tavarat tilata. Ja luottokortti. Siis merkkivaatteita mustikkamättäälle heti, kiitos.

 
Pari päivää selailin mytheresa.comin alennusmyyntejä ja tilailin tavaraa. Kahtena aamuna heräsin siihen, että mytheresa-mies oli ovella ennen kuin olin aamukahvia ehtinyt keittää. Jännää, tänne ei tule aamulla hesari – vasta päiväpostissa – mutta mytheresa-mies tulee.

 

Seuraavan kerran kun tilaan jotakin niin laitan lisätietoihin toiveen siitä, että lähetti toisi aamun hesarin tullessaan.

 

Eihän ne vaatteet käyneet. Jakussa vyötärön kohta on liian korkealla, me täällä Pohjolassa olemme pitkäselkäisiä, jakkujen vyötäröt ovat eteläisessä Euroopassa väärässä kohtaa. Tekonahkahousut olivat liian lyhyet lahkeesta ja liian leveät lahkeet. Takki ehkä käy. Takki käy aina. En tarvitseisi takkia, mutta kun muuta en löydä.

 
Pitänee panostaa sisäiseen kauneuteen.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s