Entisten nuorten radio

En haluaisi tätä sanoa, mutta sanon kuitenkin” En ole kohderyhmää” . Siinä on niin katkera tunnelma, mutta totta se silti on. Viisikymppiset naiset eivät ole kohderyhmää kenellekään, paitsi inkontenssisuojavalmistajille ja plastikkakirurgeille ja ehkä puutarhatarvikeliikkeille.

Tekisi mieli kuunnella radiota. Se on paras media, kädet ja silmät jäävät muuhun käyttöön. Mutta oikeaa kanavaa ei tahdo löytyä, ei edes perinteisiltä Yleltä. Juontajat/toimittajat kuulostavat nuorilta. Ei minulla ole mitään nuorempiani vastaan sinänsä, mutta joka ikävaiheessa kaipaa ikäisensä puhetta. Rivien välit ymmärtää. Kokemuspiiri on sama. Yhteiskuntamuistot yhtäläiset. Samanlaiset asiat naurattavat, mikään ei kikatuta.

 

Jos yritän kuunneella Puhetta iltapäivisin, siellä on joku Ali tai Husu, Fatima tai Sarasvuo. Minä en jaksa persoonaohjelmia, haluaisin asiaohjelmia, jotka eivät kiinnity juotaja/toimittajaan, jotka ovat hänen persoonastaan riippumattomia. Perttu Häkkisestä pidän. Hän tekee ohjelmia erilaisista kummajaisista upealla tyylillä, koskaan tuomatta itseään tai omaa mielipidettä kyseisistä asioista esiin.

Paras aamuradio-ohjelma on ollut Aallolla. Muistan, kun siellä oli Olga K. Siirtyi jostain syystä Puheelle, mutta missä Olga on nyt?  Olgan jälkeen tuli Anna Perho, ihan huippu. Hän lähti viime keväänä. Tilalla on uusi nuorempi. Miksi? Googlaan: ” Radio Aalto iskee 25-44  -vuotiaisiin naisiin.” Ehkä Anna Perho tuli liian vanhaksi. Ja sitä ennen Olga. Ja minä olen siis jo kuusi vuotta kuunnellut itselleni sopimatonta kanavaa. Ilmankos.

Mihin minä siirryn? Mitä kuunnella ennen selkouutisia.

Kuulin, että Riitta Väisänen aloittaa tubettamisen, ehkä siirryn Riitan tube-kanavalle.  Maailma pirstaloituu, missä on minun pirstaleeni?

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s