Terveisiä lasihimmelikurssilta!

Taas tuli yksi harrastus lisää lopetettujen/kesken jääneiden harrastusten pitkään ketjuun. Olin puoli päivää lasihimmelikurssilla. Lounastauolla en enää kestänyt ajatusta, että väkertäminen jatkuisi vielä seuraavat neljä tuntia. Lähdin pois.

Harmitti kun meillä ei ollut himmeliohjetta kirjallisena. Ohjeita piti kuunnella vetäjän kertomana. Minusta olisi ollut helpompi ja kivempi seurata kirjallisia ohjeita. Homma eteni hituraisesti minun makuuni ja puokkoilevasti.

Mutta nyt tiedän, miten himmeli tehdään. Meinaan tehdä sen omaan, ripeään tahtiin kotona iltapuhteena. Ja vieläpä mieleisen mallisen.

Mutta ei se noin niin kuin tekemisenä ollut ihan meikäläisen hommaa. Liian näpertelyä. Olen suurempien linjojen ihminen. Ehkä pitäisi olla paksummat ja pidemmät putket minun himmeliin. Jos vaikka vessapaperirullasta. Tai mehupilleistä?

Nyt istun autossa palloiluhallin parkkipaikalla. Poikakin kokeilee uutta harrastusta; koripalloa. Löytyi sentään Helsingistä yksi koripalloryhmä, missä pelaaminen perustuu harrastustoimintaan eikä tavoitteelliseen kilpaurheiluun. Saatoin pojan paikalle, mutta en kestänyt olla palloiluhallissa kolmea minuuttia pidempään. Hirveä meteli. Kolme kenttää vierekkäin, jokaisessa äänekäs peli käynnissä, katsomossa mölyä, ja käytävä tupaten täynnä odottavia vanhempia. Välittömästi puhkesi aistiyliherkkyys ja pakenin autoon kylmään ja pimeään.

Saa nähdä, onko poika tullut harrastusasioissa äitiinsä, kaikki harrastukset jää kesken, vai isäänsä, joka on harrastanut vain ja ainoastaan jalkapalloa, yhtäjaksoisesti 51 vuotta?

Samalla tuli mieleen, että minähän ilmoitauduin kevääksi Takaisin satulaan -kurssille, joka on tarkoitettu entisille heppahulluille. Onneksi kurssi oli täynnä ja olen jonossa. Kannattaa varmasti perua se hetimmiten. On nimittäin kallis kurssi, sen kesken jääminen harmittaisi taloudellisesti. 10 euron lasihimmelikurssi ei niinkään.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s