Fustraa ja uusia alusvaatteita

Joulun jälkeen herätetään henkiin kesken jääneet vanhat ja aloitetaan uudet liikuntaharrastukset. Niin minäkin. Peruskotitreenisettiini kuuluu lankutusta ja seinäistuntaa, ja painavalla hulavanteella veivaamista, mutta uutena asiana löysin fustran.

Fustra on jo ollut olemassa useamman vuoden, mutta mennyt minulta ihan ohi.

Fustra on eräänlaista keppijumppaa, suomalainen keksintö. Sitä voi mennä harrastamaan ohjatulle tunnille, á 35 € tunti tai ottaa esiin siivouskomerosta harjanvarren,  avata youtube-video ”fustra kotitreeni” -haulla ja aloittaa. Minulle sopii tämä olohuonekuntoilu, olen laiska lähtemään ohjatuille tunneille.

Fustra kiinteyttää keskivartaloa ja parantaa ryhtiä. Eli juuri sitä mitä minä tarvitsen. Selkäranka on mennyt kasaan, vatsamakkarat ryttyyn ja niska on kuin härällä. Tarttis tehdä jotakin. Jotakin muuta kuin peittää niska huivilla ja keskivartalo kutistavilla alusvaatteilla.

Tosin ostin sellaisiakin. Siihen sain innoituksen anopilta, joka kysyi, olenko raskaana. Heti seuraavana päivänä marssin Lindexiin. Siellä on hyviä kiinteyttäviä alusvaatteita. Ostin kahdet. En tykkää bodeista. Liian hitaita pukea ja riisua, vessassa menee kauan, kun yrittää näpertää jalkovälistä bodyn hakasia kiinni. Varsinkin, jos on juonut viiniä, bodyn sulkeminen on sietämätöntä. Ei, housut + toppi on kätevämpi. Kassalle sanoin että nyt ei tarvitse enää anopin kysellä kummia.

Huomenna menenkin käymään anopin luona. Ensin teen kotifustratreenin, sitten puen päälle Lindexin haarniskan. Katsotaan, kuka on raskaana.

Tosin en tiedä, onko tässä touhussa mitään järkeä. Kaupan kassalla oli Geisha-levyjä tajouksessa 1,50€. Arvatkaa ostinko, söinkö?

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s