Miehet ne vain komistuvat

Katselin illallispöydässä pöytäseuruettamme. Plus , miinus kuusikymppisiä miehiä vaimoineen. Kaikilla pitkät parisuhteet, jo nuoruuden päivinä alkaneet. Kylläpä miehet olivat komeita! Ikääntyminen oli tehnyt heille pelkästään hyvää. Olkoon kalju tai harmaantunut, hienosti sopi frisyyri! Kropat olivat kiinteytyneet, eivätkä juonteet haitanneet.

Ajattelin että on se harmillista, kun ikääntyminen vain lisää miehen karismaa. Valitettavasti näin ei yleensä ole meillä naisilla. Tietenkin poikkeuksia on. Esimerkiksi Eeva Litmanen, Lenita Airisto, Seela Sella, Ritva Oksanen tai Merete Mazzarella ovat esimerkkejä suomalaisista naisista, jotka ovat ikääntyneet kauniisti ja ovat jopa paremman näköisiä nyt kuin nuorempana.

Hetken surkuttelin sitä, että kukkeimmat päivät ovat itsellänikin takana, kunnes omena tipahti päähän ja tajusin: Tämähän on meidän eduksemme! Miehet ovat saaneet nauttia meidän kauneudestamme silloin kun olimme nuoria. Nyt on meidän vuoro! Nyt me naiset saamme nauttia komeista miehistämme. Tämähän on varsin reilua. Elämä tasaa tilit.

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mikä edellä mainittujen naisten kauneuden salaisuus on? Hyvät geenit? Kirurgin veitsi? Elämäntapa? Joku ihmeaine? Kaiken varalta voisi ottaa käyttöön.

 

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s