Sodat nettiin

Olohuoneen vieressä on pojan huone. Huoneen ovi on tätä nykyä yleensä kiinni, siinä iässä, nääs. Katselin uutisia ja virkkasin hartialiinaa, kun oven takaa kuului huuto: ”Shut up or I ass-rape you!” 

Puikot pysähtyivät hetkeksi. Sanoin miehelle sarkastisesti että mukava kun pojalla on niin hyvä englanninkielen taito, kehittynyt valtavasti kansainvälisiä tietokonepelejä pelatessa. Itse en tuossa iässä tiennyt edes suomeksi, mistä poika nyt puhuu englanniksi.

Mutta mielikuvitus lähti lentämään. Eikö olisikin kätevää, jos kaikki maailman oikeat sodat ja terrori siirtyisivät kokonaan virtuaaliseen maailmaan?  Syntyisi toinen rinnakkaistodellisuus. Siellä sodittaisiin ja taisteltaisiin, vallattaisiin Mosuleita virtuaalisesti ja räjäyteltäisiin autopommeja virtuaalisessa Kabulissa. Maiden rajat siirtyisivät virtuaalisesti. Virtuaali-Syyriaa voisi hallita kuka milloinkin. Virtuaalisesti kuoltaisiin sodissa, armeijat menettäisivät vahvuuksiaan, kunnes saisivat jostakin värvättyä uusia virtuaalisotavoimia.

Ja täällä todellisuudessa saisimme elää ihan rauhassa. Suloisen tietämättöminä virtuaalitodellisuuden kauhuista.

Internetajan rauhanaate on: Sodat ja terrori nettiin! Pois todellisuudesta!

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s