Hyvää naistenpäivää!

Kuulin jännän tarinan alkuasukasheimosta, vai oliko ne intiaaneja, mitä näitä nyt on. Heimon asuinsijoille oli saapunut tutkimusmatkailija, ja päälikkö oli tälle kertonut , että heimolla on aivan erityinen tehtävä: He kuljettavat auringon taivaankannen läpi aamusta iltaan. Holy Moses, mikä homma!

Kuulostaa ihan naiselta. Me naiset usein kuvittelemme, että ”kaikki” on meidän varassamme. Että ”mikään” ei suju, ellemme me laita siihen taikanäppejämme. Luulemme tietävämme myös muiden asiat, miten heidän tulisi toimia ja elää, ehkä jopa ajatella.

Mutta siskot! Eiköhän tänään – naistenpäivänä – höllennetä vähän taakka. Luoteta siihen että aurinko pysyy taivaalla pitämättäkin. Hoidetaan hommat, mutta ei sen enempää. Ei kanneta huolta. Eiköhän osteta itsellemme kukkapuskat (koska miehet ei muista että on naistenpäivä, joten pitää ostaa itse) keitetä kaffet, oteta leivokset, nosteta jalat pöydälle ja huokaista: kaikki on hyvin tänään.

Hyvää naistenpäivää kaikille: miehille, naisille ja muunsukupuolisille!

ps. Loppuun vielä Jeesus-vitsi. Jeesus oli oikeasti nainen. Ai miksikö? No sehän ruokki ison joukon nälkäisiä muutamalla leivällä ja kalalla, puhui isolle joukolle miehiä ja ne ei ymmärtänyt sitä ollenkaan, ja palasi vielä kuolemansa jälkeenkin hoitelemaan muutaman keskeneräisen asian. Ilmiselvä nainen!

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s