T-risteyksessä

Elämän tiellä tulee joskus t-risteykseen. Siihen asti kuljettu tie loppuu yhtäkkiä, on pakko kääntyä, tie ei jatku eteen päin. Edessä on läpipääsemätön ryteikkö.

Minä olen t-ristyksessä. Seitsemän vuotta olen ajellut tätä tietä, nyt on pakko kääntyä. En haluaisi, mutta minulla ei ole vaihtoehtoja, tie ei jatku, on otettava uusi suunta.

Kävin sauvakävelemässä puistossa ja pohdin tilannettani. Linnut lauloivat, ne laulavat niin innoissaan tähän aikaan vuodesta. Sitä on kiva kuunnella. Tajusin että tällä kaikella on tarkoitus. Itse en välttämättä lopettaisi, jatkaisin samaa tietä eteen päin loppuun asti. Mutta silloin sen toteuttaisi oman elämäni tehtävää ja tarkoitusta, siksi minut täytyy tällä tavoin pakottaa vaihtamaan suuntaa. It’s my destiny.

Alkutalvesta silmiini osui kirjakaupassa kortti, missä pöllö on levittänyt siipensä lentoon, mutta pöllön katse on oudon epävarma ja pelokas. Kortti veti minua puoleensa ja ostin sen itselleni kirjanmerkiksi.

Kirja jäi kesken. Tänään löysin kortin uudestaan. Katsoin kortin toiselle puolelle kirjoitettua teoksen nimeä ”First flight”. Ensilento, siksi pöllön ilme on niin pelokas. Ensi kertaa lentoon lähtiessä lintu ei ole varma, kantavako siivet. Silti se levittää siipensä ja hyppää, ilmavirta nostaa linnun korkealle, se osaa.

Vähän samanlainen olo on elämän t-risteyksessä. Ilme on kuin pelokkaalla pöllöllä. Tuttua tietä on helppo ja huoleton kulkea.

Päätin ottaa itselleni käyttöön uuden mantran ja voimalauseen vahvistaakseni luottamusta elämän kantavaan voimaan: Toteutan elämäni tarkoitusta.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s