Kauniiden kenkien kesä

Minulla on tälle kesälle oma teema: ”Kauniiden kenkien kesä”.

Aihe juontaa juurensa viime kesään, jonka lampsin miesten rähjäisissä Dude-kengissä. Ostin ne, kun vein autoa huoltoon ja odotellessa kulutin aikaa viereisessä ostoskeskuksessa, missä oli poistomyyntipiste. Siellä huomio kiinnittyi outoihin kenkiin. Niitä koristi pienenpieni miniatyyrikaljapullo ja saumat olivat viimeistelemättömät. Varsinaiset hippikengät. Mutta ihanan pehmeät jalassa.

Ja jalassa ne pysyivätkin aikalailla tiiviisti koko kesän oli sitten päällä kesämekko tai farkkuhaalarit. Perhe risti kenkäni böndekengiksi. Ei tullut arvostusta asiassa. Ja ymmärrän kyllä paheksunnan, mutta kengät nyt vain olivat niin mukavat.

Jonkinlainen trauma siitä jäi. Niinpä päätin että tämä kesä on toisin. Tämän kesän taaplaan näteissä naistenkengissä, joissa jalka näyttää sirolta ja askel on keijunkeveä. Ostin Unisan punaiset balleriinat, joissa varpaiden päällä iso ruusuke.

Eilen kävelin työpalaveriin Annankatua pitkin ja matkalle osui pieni kenkäkauppa Unnas. Varsinainen karkkikauppa naisille. Ostin italialaiset kultaiset balleriinat. Olin niin innostunut että vähän matkaa lampsittuani päädyin myös hattukauppaan ja ostin leveälierisen kesähatun. Nyt on look kunnossa. Eikä perheen tarvitse hävetä.

Mutta pakko tunnustaa: böndekengät on myös pakattu kesäkassiin. Kaiken varalta.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s