Varasto valmis

Vihdoin viimein: pihavarasto on valmis! Melkein loppuivat voimat & into. Ei muuten, mutta tämä helle ei suosi mitään tekemistä, varsinkaan rakentamista.  Erityisen tukalaa oli kattohuopien asennus. Ihan kuin olisi ollut asfalttitöissä. Mies muuttui katolla pavuksi.

Kaiken lisäksi kattohuovat loppuivat kesken. Lähin rautakauppa sijaitsee 15 kilometrin päässä, mutta heilläpä ei ollut juuri sitä kattohuopaa, jota olimme käyttäneet. Eipä tullut mieleen tällainen asia, että kattohuovat ovat erilaisia ja erivärisiä, ei voi kesken kaiken vaihtaa merkkiä, täytyy tehdä samalla merkillä katto loppuun.

Vihdoista viimein löytyi samaa kattohuopaa 60 kilometrin päästä. Ei kun sinne. Ja niin nippa nappa laskimme menekin että ylimääräistä jäi vain sentin levyinen kaistale. Hetken aikaa jo kauhistelimme että pitääkö vielä kerran ajaa hakemaan lisää kattohuopaa. Onneksi sentään ei.

On tämä kyllä ollut säiden puolesta aika outo kesä. Sitä on tottunut perinteiseen, kylmään ja sateiseen kesään, ei tällaiseen helteeseen. Onneksi meillä on ilmalämpöpumppu. Se hurisee sisäilman +19 asteiseksi. Ihanaa.

Tunnen itseni vanhaksi mummoksi, kun haluan olla sisällä. Ulkona on liian kuuma. Parasta on sisällä, ilmalämpöpumpun viilentämässä mökissä, verhot alhaalla, lukea kirjaa tai katsoa Yle Areenaa.

Nyt kun Trumputin-varasto on valmis, aion siirtyä sisätiloihin. Noin neljä päivää jäljellä. Aion olla tekemättä mitään. Olla sisällä viileässä ja lukea kirjaa.

Paitsi ehkä kannattaisi kuitenkin haravoida. Lehtipuiden lehdet ovat tippuneet, on niin kuivaa. Eli nythän ne kannattaisi haravoida.

Saattaapa olla että siinä se loppuloma menee.

En osaa levätä.

Mikä siinä on niin vaikeata?

Olla.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s