Tunnelmia kesän päätteeksi

Kyllä on ihanaa, kun ei ole enää helle! Äsken katsoin mittaria ja näytti +14C.  Wonderful! Super!

Laitoin sukat jalkaan ja legginsit. Ai kun tuntuvat ihanilta. Eikä hiosta yhtään. Ja jaksan tehdä, mitä vain! Kyllä tällaiselle kantasuomalaiselle, protestanttiselle, keski-ikäiselle naiselle sopii parhaiten viileys. Viileässä jaksaa paiskia hommia, ei hormonit kuumenna, ajatus kulkee, ihmisen on hyvä olla, ei happane elimistön rasvat. Hymiö.

Vein perheen kaupunkiin. Jännä juttu että jääkaappi tyhjeni täällä päässä täysin. Kissa ja minä ollaan vesivahinkopakolaisia ja jäätiin mökille. Kotona on sekasorto. Kaikki tavarat ei paikoillaan. Pölyä. Onneksi ei sentään enää saunakuuma, kun kuumailmapuhaltimet ovat pois, seuraavaksi alkavat rakennustyöt.

Jotenkin jo kaihoisasti katselin kaupunkiasumisen etuja. Olisi niin kiva katsella kun muut ajavat nurmikon, hoitavat kukkia, kitkevät, leikkaavat pensasaitoja, keräävät roskia, touhuavat. Kaupungissa ei tarvitse tehdä mitään pihatöitä, voi vain olla. Mökillä/maalla sellaista mahdollisuutta ei ole.

Entisaikain huvilaelämään kuului palveluskunta, joka hoiti arjen askareita. Nykymuotoisessa mökkiasumisessa ei tämänkaltaista henkilökuntaa ole.

On vain minä. Väkinäinen hymyhymiö.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s