Jatkoa edelliseen

Kyllästyin taivaskaton maalaamiseen ja päätin välityönä siivota kirjahyllyn. Sieltä tipahti kirjojen välistä kauan sitten minut hyvin tuntevalta ystävältä saamani kortti. Kortissa on piirroskuva tytöstä, ja tytön paidassa teksti: ”Save me from what I want.” Kortin toiselle puolelle ystävä oli kirjoittanut: ”Hyvää ystävänpäivää juuri sellaisena kuin olet!” 

Tuntuu kuin taivaan enkelit olisivat pudottaneet kortin eteeni juuri tänä epätoivon hetkenä. Ei olisi parempaan kohtaa voinut tulla! Nyt laitan kortin näkyvälle paikalle, että näen sen aina. Melkein tekisi mieli tatuoida teksti itseeni.

Minulla on neljä johtolausetta elämässäni. Kahvimukin teksti ”Do more of what makes you happy” kannustaa tekemään niitä asioita, jotka tuottavat minulle onnellisuutta ja iloa.

Kirjahyllystä tipahtanut kortin teksti hillitsee haluamista, tuo harkintaa.

Omakeksimäni ”Elä nyt niin olet elänyt” rohkaisee elämään tässä hetkessä, ei menneessä tai tulevassa.

Ja viimeisin, viime keväänä syntynyt ajatus: ”Kuljen kohti omaa päämäärääni” muistuttaa minua siitä, että meillä jokaisella on oma tie kuljettavana. Tehtävämme on kehittyä ja kasvaa, tulla parhaaksi versioiksi omasta itsestämme. Siinä elämäntehtävässä ei kannata vilkuilla sivuille, verrata itseä muihin. Jokaisella on omat haasteensa, ala-ja ylämäkensä, kehittymisen paikkansa niin kuin loisteensa, on paras keskittyä omaansa. Ja aina ajatella: The best is yet to come.

Nyt aion noudattaa kahvimukin tekstiä, tehdä jotakin, mikä tekee minut onnelliseksi. Laitan vaelluskengät jalkaan, otan kävelysauvat käteen ja lähden pitkälle kävelylenkille peltojen keskelle maalaismaisemaan. En ajattele mitään, annan ajatusten virrata vapaasti, katselen pilviä, enkä välitä siitä että en osaa maalata niitä kattoon. Voinhan aina nostaa katseeni ja nähdä ne ihan aitoina, alati muuttuvina ja kauniina.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s