Kevät toi, kevät toi maalarin

Nyt on taas innostusta ilmassa! Valoa on paljon ja samperin käpyrauhanen erittää jotakin keväthormonitököttiä elimistöön niin että meinaan lentoon lähteä.

Ostin mustaa, kiiltävää maalia. Ensin hioin ja maalasin vanhan pöydän mustaksi. Kylläpä muuttui pöydän olemus ihan toiseksi! Mutta niin kai sitä itsekin olisi ihan toisennäköinen tummaihoisena?

Seuraavaksi päätin maalata tuolin. Se on sellainen vanha tuoli, missä on istuinosa ja selkänoja kullanväristä samettia. Maalasin puuosat mustaksi. Siitä tuli valtaistuin minulle. Kyllä sopii kultamustatuolissa istua Queen-pipo päässä ja ottaa alamaisia vastaan.

Eikä siinä vielä kaikki. Lipaston laatikossa oli lapsuuskodista peräisin olevat puiset möhkälekynttilänjalat. Ovat olleet monta vuotta siellä piironkipiilossa, kun eivät ole oikein löytäneet paikkaansa meiltä kotoa. Mutta nyt, kiiltävän mustana kelpaavat.

Onneksi maali loppui. Pikku hiljaa olisin maalannut kaiken mustaksi. Sillä tavoin kävi jokunen vuosi sitten mökillä, kun ostin vähän liian ison purkin harmaata maalia. Tarkoitus oli maalata vain vanha sivustavedettävä, mutta mopo karkasi, harmaaksi muuttuivat kukkaruukut, pelastusrengas, pikkupöytä ja lopulta maalasin pihan sähkötolppaa harmaaksi. Siinä kohtaa perhe laittoi stopin touhuilleni. Ei enää harmaata yhtään! Sanoin että pitäähän minun harmaantuvana ihmisenä maastoutua tänne, että en voi kovin räikeänä erottua asuinmiljööstäni.

Maalausintoa jäi mustamaalauksesta jäljelle. Siirryin mökille. Pensselöin vessan katon valkoiseksi ja vedin betoluxia lattiaan. Kotiinviemiseksi otin vessasta pikkuhyllyn, peilin ja yhden taulun, maalaan karmit valkoisiksi kotona. Meidän ruokapöytä onkin ollut viime viikot minun maalauspajani. Antiikkikaupasta löysin vanhan klaffipöydän kuistille. Piti mennä takaisin rautakauppaan ja ostaa lisää Maalarin valkolakkaa pöytää varten, ja santapaperia.

Vessankaton teen kyllä vielä uusiksi. Laitankin siihen tapetin. Se on sellainen monesta kohtaa vino katto, ja löysin somesta hienoa kukkatapettia elliecashmandesign.com sivuilta. Mitä jos laittasikin vessan katon kukkimaan?

Tästä ei hyvää seuraa. Nyt on innostusta ilmassa vähän liiaksi. Tämä voi töksähtää hetkenä minä hyvänsä. Mutta nyt on rauta kuuma.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s