Erilainen Markku

Eilen oli naistenpäivä. Meni vähän väärin päin. Sen sijaan että olisin saanut jotakin huomiota naisena, huomasin palvelevani täysin tuntematonta Markkua.

Heräsin aamulla junasta ja herättyäni menin ravintolavaunuun aamupuurolle ja kahville. Minua ennen jonossa oli Markku. Jännä tyyppi, kertoi että hänellä on kaksi poikaa, 50 ja 25 vuotiaat. Meinasin sanoa, että pidä nyt hyvä mies kiirettä ja laita kolmas poika alulle. Sitten sinulla oli kolme poikaa, 50, 25 ja 0 vuotta. Kolme poikaa 25 vuoden välein syntyneet. Olisihan se vielä komiampaa!

Markku siinä touhuili pitkään ostostensa kanssa. Olisiko ollut vähän edellisillan tunnelmissa? Kovasti palvelua kaipasi. Kahvilan myyjän olisi pitänyt hänelle kaataa kahvit ja siihen lorauttaa maitoa. Minä siinä kohtaa sanoin, että on minullakin Markku kotona, mutta kyllä hän itse kahvinsa kaataa.

Markku sai vihdoin ostokset tehtyä, mutta unohti tuoremehunsa tiskille. Sanoin kahvilan pitäjälle, että minä voin sen Markulle viedä, tuntuu olevan palvelua vailla.

Markku oli mennyt istumaan jonkun vanhemman pariskunnan pöytään. Vein mehun hänelle sinne, ja siirryin itse toisaalle oman puuroni kanssa.

Vähän jäin miettimään. On Naistenpäivä ja tässä minä jollekin vento vieraalle Markulle roudaan mehuja pöytään ihan vain huvikseni, vai siksikö että olen nainen?

Tätä miettiessäni huomasin että Markun pöydän mummo oli vuorostaan lähtenyt liikkeelle pöydästä: hän lähti hakemaan Markulle puurolusikkaa. Markku kun oli senkin unohtanut.

Voi meitä naisia!

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s