Erittäin erikoinen, miltei täydellinen reissu, Osa 2

Lähdimme matkaan sunnuntaiaamuna kello 10. Hän kertoi että menisimme ensin kahville sukulaisten luo. Pöytään oli katettu itsetehtyä lakkakakkua, raparperipiirakkaa, karjalanpiirakoita ja graavilohi-perunarieskoja, monenlaista hyvää.

Siinä kahvitellessa tajuan että tämä ehtoisa emäntä voisi olla anoppini. Meinasi mennä piirakat väärään kurkkuun. Seurustelin lyhyen hetken ajan ylioppilaskirjoituskeväänä hänen poikansa kanssa. Suhde oli sen verran lyhytkestoinen ja tuhoon tuomittu, että ”anopille” minua ei ennätetty esitellä, eikä hän näin ollen ole tietoinen, että tarjoaa nyt lakkakakkua entiselle miniäehdokkaalleen. En viitsinyt alkaa asiaa selventämään. Mutta kyllä oli kerrassaan outo olo.

Kakkukestien jälkeen ajoimme mökille. Siinä samassa pienessä torpassa hän on syntynyt. Nyt mökki on maalattu vitivalkoiseksi, lattiat marmorista, katossa roikkuu kristallikruunu. Pienestä torpasta on tullut pieni palatsi.

Mökkimaasto on rollaattorilla huono kulkea, korkokenkien korot upposivat sammalleeseen. Irroitin jumiin jääneen rouvan ja talutin sisälle. Purin tavarat autosta. Mieheni nauraa, kun minulla on usein pakattuna monta pikkumustaa mekkoa, mutta ei se ole mitään tähän verrattuna. Hänellä oli mukana täyspitkä paljetti-iltapuku.

Olin hieman huolissani, pärjääkö hän täällä? Makuuhuone on yläkerrassa ja sinne on raput. Onneksi ”anoppi” on tulossa illalla. Hän varmaan ottaa kopin, pitää huolta. Sovimme että tulen seuraavana päivänä perunkirjoitusten jälkeen käymään. Tarjolla olisi täytettyjä lettuja.

Siitä seuraavassa.

Normaali

2 kommenttia artikkeliin ”Erittäin erikoinen, miltei täydellinen reissu, Osa 2

  1. En saanut kiinni, vaikka monta kertaa luin, kunnes tajusin että kyseessä onkin jatkokertomus. Siis edellinen osa esiin. :)) Ja paljetti-iltapuku – odotan missä vaiheessa se puetaan päälle.

  2. Hei! ❤️Tästähän tuli jännä jatkokertomus! Varsinkin kun tiedämme kaikki, että kyseessä on K.P..
    Kyllä on kivaa, että viitsit kertoa tästä hauskasta seikkailusta.
    Sain terveisiäsi Arjalta.
    Hyvää kesän jatkoa sinulle hei😘

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s