Objektiseksuaalisuus

Kesällä intoilin, kun mökin remontti saatiin vihdoin valmiiksi. Uusi kuisti ja suihkutilat lisäsivät asumismukavuutta merkittävästi. Ja tuli niin nättiä! Olin – ja olen edelleen – innoissani talosta. Ihan rakastunut tähän taloreppanaan! Vitsailin että pitäisikö tässä jo kohta olla yhteydessä Setaan, onko kyseessä kenties joku uusi seksuaalinen suuntautuminen.

Eipä, kuulkaas, kannattaisi vitsailla vakavalla asialla. Katsoin Yle Areenalta hämmentävän dokumentin Rakkaani WTC . Se kertoo pohjanmaalaisesta Annesta, joka seurustelee WTC-tornien kanssa.

Anne on ollut rakastunut torneihin 14-vuotiaasta saakka. Ennen sitä hän on ollut rakastunut mm. laskettelurinteeseen ja maitoauton perävaunuun.

WTC-rakkaussuhteelle tuo oman haasteensa se tosiasia, että torneja ei ole enää olemassa, mutta onneksi Kari on rakentanut Annelle pienet metalliset WTC-tornit, joille Anne voi osoittaa rakkauttaan. Kari on ihmisrakastunut Anneen, mutta hyväksyy tilanteen; hän ei tule saamaan vastarakkautta Annelta, vain ystävyyttä. Anne on objektiseksuaali.

Anne saunoo ja ui WTC-pienoismallien kanssa. Lasten uintirannekkeet ovat juuri sopivat tornipienoismalleille. Anne on myös ommellut kylpytakit tornitaloille, niihin on kiva kietoutua sauna- ja uintihetken päätteeksi.

Annella on myös pahvinen kuva WTC-torneista. Pahvikuva on ollut Annen mukana mm.suihkussa ja kalassa. Anne hyväilee WTC-tornien piirteitä kuvasta, suukottelee sitä ja saa kuvalta lohtua ja vastarakkautta. Ja tietenkin Annella on rintakehään tatuoituna WTC-tornit.

Kaikesta päätellen Anne on hyvin sujut asiansa kanssa. Ja ymmärtää, miten vaikea häntä on ymmärtää. Lapsuusperhe on kuulemma hyväksynyt asian. Silti Anne pohtii, mitä muut hänestä ajattelevat ja kärsii siitä, että ei voi avoimesti olla sitä mitä on. Aiheuttaa hämmennystä jos matkustaa tai viettää romanttista ravintolailtaa WTC-pienoismallien kanssa.

Huh, huh. Että tämmöistäkin on siis olemassa. Minun objektirakkauteni on – onneksi – lievempää laatuaan. Kyllä minä tätä taloreppanaa rakastan, mutta en sillä lailla, ei me seurustella.

Mutta näköjään kannattaa olla varovainen mitä sanoo. Sitä on, mitä sanoo.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s