Koronatestissä

Kävin koronatestissä. Usein on niin että pettyy, jos odottaa hyvää, ja jos odottaa pahaa, ilahtuu. Tässä kävi juuri tuo jälkimmäinen.

Olipa hyvin hoidettu testaus! Mielikuvittelin surkeutta ja kauheutta, pitkiä jonoja, epätoivoisia, kuolevia ihmisiä ja uupuneita testaajia. Todellisuus oli siitä kaukana.

Lauantaina aamupäivällä täytin omaolo-lomakkeen netissä ja sen suosittelemana varsin ajan testiin. Sain testiajan kahden tunnin päähän klo 13.10 Jätkäsaaren asemalle. Paikan sai valita itse.

Järjestelyt Jätkäsaaressa oli hoidettu hienosti. Parkkipaikka löytyi makasiinin päädystä. Sisään pääsi vain ajanvarauksella. Ei ollut jonoja. Itse asiassa en edes nähnyt ketään muita testattavia. Tai yhden poislähtiessäni, kun odotin vuoroa käsidesiin.

Testipaikalta lähdettiin pois rakennuksen toiselta puolelta, joten mitään edestakaisin liikennettä ei pääse syntymään ja siten kaikki kohtaamiset minimoidaan. Logistiikka oli hoidettu hyvin ja hygienisesti, testaaja oli pätevä ja mukava. Kysyi, olenko ensi kertaa testattavana. Vastasin että joo, olen koronaneitsyt.

Sinne sitten tikku nenuun ja viisi pyöräytystä. Ei sattunut, mutta oli epämiellyttävää. Aika pitkä rööri nenässä on, ei uskoisi päälle päin. Mutta jos vertaa tätä testiä siihen, missä kohdun sisäpinnalta otetaan hormoninäyte jollakin pölyhuiskalta tuntuvalla, niin kyllä menen mieluummin koronatestiin. Kaikki on aina suhteellista.

Kohtunäyte oli muuten hyvä, kaikki kunnossa. Sain keltarauhashormonia, jota pitää ottaa nyt kolme kierrosta. Sillä saadaan varmistettua, että kohdun seinämään ei tule mitään liikakasvua. Sitten pitäisi olla se homma hoidettu, eikä jälkivuotoja enää ilmaantua.

Nyt odotan koronatestin tuloksia. Pitäisi tulla parissa päivässä, mutta testaajan mukaan voi tulla päivässäkin. Testitulos tulee puhelimeen viestinä, ja puhelinsoitto perään, jos testitulos on positiivinen.

Mitenkähän tälle koronaneitsyelle käy?

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s