Palmikkovillasukkamania

Ihan vain tiedoksi, että en ole ehtinyt kirjoittaa, koska sain idean kutoa anopille villasukat joululahjaksi, ja siitähän se sitten taivas aukeni.

Tarkoitus oli värkätä ihan perussukat, kun en muuta osaa. Googlasin kuitenkin ensin ohjeita ja löysin palmikkovillasukkien ohjeen, yllätyksekseni osasin.

Kudon nyt aina kuin voin. Heti kun herään, ja viimeiseksi illalla. Ja aina siinä välissä. Oikein harmittaa, jos pitää jotakin muuta.

Iski villasukkamania. Päätin tehdä niitä muillekin, siinä samalla. Ostin lisää lankaa, erivärisiä.

Ja sitten keksin, että pikkujouluihin teen kaikille koronapallot. Siinä on mennyt tämä itsenäisyyspäivä. Siispä olen värkännyt tämän päivän koronapalloja, ehdin tehdä seitsemän. Olisin ehtinyt enemmän, mutta piti piti nostaa lippua salkoon, syödä juhlavasti perheen kesken ja vielä vaihtaa residenssiä takaisin kaupunkiin.

Toisin sanoen, en nyt ehdi kirjottaa enempää. Kudon sukkia ja virkkaan koronajoulupalloja. Mutta palaillaan! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Palmikkovillasukkamania

  1. Sirpaliisa Hast sanoo:

    Juuri sain valmiiksi kummitytön (48 v) toivomat pitkävartiset ”toimistosukat” ja sitä ennen valmistui poncho nuorimmalle kummitytölle (11 v). Jälkimmäinen lähetti malliksi Syke-sarjasta screen shotin😂. Ponchossa piti olla palmikoita rinnuksilla, mutta tunnustan oikaisseeni. Lapsi oli tyytyväinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s